Denunciat penalment el conductor d'una moto que circulava a 187 km/h, en un tram de 90 km/h, a Caseres

Els fets van passar este divendres coincidint amb el cap de setmana del Gran Premi d'Aragó

Imatge del moment en què la moto va ser enxampada pel radar
Imatge del moment en què la moto va ser enxampada pel radar | Mossos d'Esquadra
Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:52h
Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de les Terres de l'Ebre van denunciar penalment divendres passat el conductor d'una motocicleta com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible.
 
Els fets van passar el mateix dia 20 de setembre en un control que els agents de trànsit havien establert a la carretera N-420 al seu pas pel terme municipal de Caseres (Terra Alta) amb motiu de l’increment de la circulació que pateix esta via en direcció al circuit de Motorland (Alcanyís) on es celebra el Gran Premi d’Aragó.
 
Sobre les 19 hores  l’aparell cinemòmetre va detectar una motocicleta que circulava a 187 km/h, en un tram on la velocitat està limitada a 90 km/h.
 
Un cop aturat i identificat el conductor infractor, va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat superior a l'establerta en l'article 379 del codi penal, i va ser citat per tal de comparèixer davant el Jutjat d'Instrucció de Gandesa.

El denunciat s'enfronta a una pena que aniria entre 3 i 6 mesos de presó o entre 6 i 12 mesos de multa o treballs en benefici de la comunitat no inferior a 31 dies ni superior a 90, i en tot cas, a la privació per conduir vehicles a motor entre 1 i 4 anys.