Sommelieria, maridatge i cuina japonesa entre els nous cursos de cuina de l'Espai EbreTerra

Tots els cursos són organitzats per l’empresa E-forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre

Redacció
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:38h
Presentació dels nous cursos de cuina de l'Espai EbreTerra
Presentació dels nous cursos de cuina de l'Espai EbreTerra | Cedida
L’espai EbreTerra reprendrà la programació de cursos de cuina este mes de setembre. Concretament entre els mesos de setembre i octubre es realitzaran quatre cursos, dos dels quals seran de cuina japonesa, un altre es dedicarà a la sommelieria i el maridatge i, finalment, se’n farà un de presentació de vins i begudes.
Tots els cursos són organitzats per l’empresa E-forma’t amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Ebre. Es tracta d’una formació adreçada a treballadors i autònoms de tots els sectors i que està subvencionada al 100% pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. Pel que fa als cursos de cuina japonesa es duran a terme entre el 16 i l’1 d’octubre i aniran a càrrec del formador Hector Ribeiro, en sessions de dilluns i dimecres o dimarts i dijous. El curs de sommelieria i maridatge tindrà lloc de l’1 al 17 d’octubre, els dimarts i dijous; i el de presentació de vins i begudes es farà del 2 al 16 d’octubre.
L'espai de cuina d'EbreTerra està a disposició de totes aquelles empreses que necessiten un equipament professional per fer formació, demostracions o promocions relacionades amb la cuina o la gastronomia.