L'ampostina Aina Cid, classificada per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020

Seran els seus segons Jocs Olímpics, ja que va competir a Rio 2016, on va ser finalista i va aconseguir diploma

Aina Cid s'abraça a la seua companya Virginia Díaz en la classificació a Tòquio 2020
Aina Cid s'abraça a la seua companya Virginia Díaz en la classificació a Tòquio 2020 | Cedida
Redacció
29 d'agost del 2019
Actualitzat a les 22:37h
L'ampostina Aina Cid i la seua companya de rem Virginia Díaz  s'han classificat per als jocs de Tòquio  2020, després de ser terceres a la semifinal del mundial i passar a la final del mundial.

Tal i com ens explicava en una recent entrevista a Aguaita, era la seva fita arribar junt amb la seua companya amb la qual havia format un gran tàndem d'ençà de la retirada a l'inici de temporada d'Anna Boada, la primera companya de l'ampostina, retirada per una depressió.

Les campiones d'Europa es van assegurar ahir la classificació. La primera plaça olímpica per Tòquio 2020 pel rem de l'Estat Espanyol ve de la mà d'una ebrenca. Per Aina Cid, seran els seus segons Jocs Olímpics, ja que va competir a Rio 2016, on va ser finalista i va aconseguir diploma.

El dos sense timoner s'ha classificat per a la Final amb un tercer millor temps en la seva semifinal 7:03.16, després de les australianes Jessica Morrison i Annabelle McIntyre (6:58.00), i de les canadenques Caileigh Filmer i Hillary Janssens (7:00.45).