Ivette Nadal oferirà un concert diumenge a bord de Lo Sirgador

Este 25 d'Agost la cantautora serà la protagonista del cicle de concerts "Lo Riu és Música", a Tortosa

La cantautora de Granollers oferirà un concert diumenge 25 a Tortosa a bord del  llagut "Lo Sirgador"
La cantautora de Granollers oferirà un concert diumenge 25 a Tortosa a bord del llagut "Lo Sirgador" | Cedida
Redacció
22 d'agost del 2019
Actualitzat el 23 d'agost a les 22:00h
Diumenge 25 d'Agost la cantautora Ivette Nadal serà la protagonista del cicle de concerts "Lo Riu és Música". La cita amb l'antic llagut del Sirgador i esta cantautora serà a les 19:15 hores a bord de l'embarcació atracada a Tortosa.

La cantautora i poeta de Granollers opta aquest any al Premi Cerverí 2019 per la cançó "Farem un foc ", una de les millors lletres de cançó editada en català, inclosa al treball "Arquitectura primera". Podeu votar fins al 13 de setembre a través del web de Catalunya Ràdio.
Ivette afirma, en referència al concert fluvial per l'Ebre, que li fa "molta il·lusió fer este concert a bord, ja que es combina paisatge, cultura, turisme i tot maridat per un concert. És una manera d'estimar culturalment la natura i al mateix temps reivindicar la cançó". "El format serà sola amb guitarra i veu més autèntic per gaudir a sobre el riu Ebre", diu la cantautora.
Com a poeta i autora també està agraïda per ser finalista del premi Cerverí a la millor lletra de cançó en català, i sosté que "en les meues lletres sempre intento donar una càrrega més poètica i literària i que se'm reconegue em fa molt feliç".