La música africana contemporània tancarà les Jornades a l'ermita de la Pietat este diumenge

El comiat serà el 25 d'agost amb un doble concert

Redacció
19 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:47h
Moya Kalongo és el projecte Afrobeat del moçambiquès Simonal Bié junt a uns músics experimentats
Moya Kalongo és el projecte Afrobeat del moçambiquès Simonal Bié junt a uns músics experimentats | Arxiu
Aquest 25 d’agost tindrà lloc una doble sessió de música africana contemporània de la que sacseja cos i ànima fins l’extenuació i fa ballar tota la nit. Un tsunami de ritmes vibrants per a finalitzar una intensa i increïblement rica edició plena de potència escènica, riquesa i diversitat musical.

MOYA KALONGO (Catalunya-Moçambic) Afrobeat!!!  Presentant el seu últim treball People.
Moya Kalongo és el projecte Afrobeat del moçambiquès Simonal Bié junt a uns músics experimentats i amb un backround bestial, per a oferir-nos un concert/ritual dels que faran història. Es mouen còmodament entre l’afrobeat nigerià amb referències funk-jazz, afegint-hi tocs del ric folklore del nord i del sud de Moçambic amb rimtes Mapiku o Xigulo. Com no podria ser d’una altra forma, el seu directe no té rival. La vigorositat i la exuberància de la mare Àfrica posseeix en Simonal i s’emporta la resta de la banda a un viatge hipnòtic on la ment i els sentits entren en un trànsit, gràcies als ritmes polièdrics de les percussions, les guitarres funk i una agitada i psicodèlica secció de vents.

També actuarà MUSBABA TRAORÉ (Catalunya-Mali) AfropopBambana. Presentant el seu nou treball Yeleen.
El músic de Mali, Musbaba Traoré defineix la seua música com a Afro-Pop-Bambana, fonent els sons i les tradicions malians amb les tendències de la world music. Tot un mestre de la percussió que en aquesta ocasió ens presenta el seu últim àlbum “Yeleen” acompanyat per una potent banda de directe per a embruixar les ànimes i occidentals i emportar-se-les cap als mites, les creences i els ritmes africans tradicionals i contemporanis

Per finalitzar la festa Bló Yoth DJ’s + DJ Benja punxaran fins que el cos digue prou i haurem d'esperar un any fins les properes Jornades Musical de l'Ermita de la Pietat.