1 de 10

Rebuda d'una cursa ciclista vegana i contra el maltracte animal a Amposta

Membres de l'Associació d'Amposta "Tots som Poble"  van rebre'ls  al pont penjat d'Amposta en un acte de benvinguda i de suport

per Redacció, Amposta | 12 d'agost de 2019 a les 17:27 |
Dissabte 10 d'Agost a les 7 de la tarda van  arribar a Amposta els set ciclistes que formaven part de la “IV EDICIÓ CURSA VEG TOUR 2019".

Provinents de Torí (Itàlia) des d'on van sortir el 3 d'Agost, tenen previst fer un recorregut de 2.700 km fins a arribar a Madrid el dia 17 d'Agost, fent parada a diferents poblacions com ara Nimes, Montpelier, Besiers, Barcelona, Amposta, Castelló, Alacant, Almeria, Màlaga, Sevilla, Càceres i finalment Madrid.


Com en anteriors edicions la gira té com a objectiu denunciar el maltractament animal i concretament el dels bous, donar informació al respecte i ajudar a la gent a entendre que és el veganisme.

Membres de l'Associació d'Amposta "Tots som Poble"  van rebre'ls  al pont penjat d'Amposta en un acte de benvinguda i de suport.


El grup dels ciclistes varen mostrar un gran interès en conèixer els actes taurins que es feien al poble d'Amposta i els ciclistes van manifestar el seu clar rebuig. 


  

 

Arxivat a:
General, antitaurins
Participació