Un piano de cua al mig de Tortosa per celebrar el Dia Internacional de la Música

La Binota ha organitzat este projecte amb l'objectiu d'apropar la música a tots els públics

Una de les persones que s'ha atrevit a tocar el piano de cua instal·lat a la plaça de l'Àngel de Tortosa.
Una de les persones que s'ha atrevit a tocar el piano de cua instal·lat a la plaça de l'Àngel de Tortosa. | La Binota
Aguaita.cat
21 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:53h
L'elegància d'un piano de cua al mig d'una plaça del centre de Tortosa. Així és com l'Espai de música La Binota està celebrant el Dia Internacional de la Música, este divendres 21 de juny, a la plaça de l'Àngel de la capital del Baix Ebre. Amb el projecte "Toca'm", qualsevol persona que vulga tocar unes notes es pot apropar a l'instrument i regalar una cançó a la gent que passe pel carrer.

I de fet estan sent nombroses les persones que s'han animat i han respost a n'esta original proposta, des dels més petits, a músics o alumnes de l'escola, o també nostàlgics que feia anys que no havien tocat un piano, han interpretat alguna melodia al mig del carrer. Tot i això, el projecte no està només obert a persones que tinguen experiència, sinó que qualsevol que s'atrevisca a intentar-ho tindrà un lloc davant de l'instrument fins a les 21.30 hores.

"Fins al moment estem molt contents de com ens ha respost la gent, perquè han estat moltes les persones, fins i tot de fora, que han volgut apropar-se a tocar, alguns menuts, també gent gran, persones d'aquí i altres de fora... i molta gent ens felicita per la iniciativa, així que per ser el primer any, estem ben satisfets", ha afirmat Maria Lombarte, promotora de la iniciativa.