La 4a edició del Top Ranking Festival de la Ràpita aposta per la inclusió social

Moa Anbessa, Chalart 58, Reggae 4 Orchestra i Rebelmadiaq, seran els caps de cartell, el 14 i 15 de juny al Parc de Garbí

Imatge d'una edició anterior del Top Ranking Festival de la Ràpita.
Imatge d'una edició anterior del Top Ranking Festival de la Ràpita. | Cedida
Redacció
12 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:33h
El Top Ranking Festival, l'esdeveniment gratuït de música reggae de la Ràpita, incorpora la inclusió social entre els seus valors. Així, per celebrar el quart aniversari del programa de Ràdio Ràpita on va coure's el festival, des de l'organització han decidit col·laborar amb l'Associació de Malalts Mentals de les Terres de l'Ebre (AMMTE). Sempre amb un caràcter solidari, les dos edicions anteriors ja van destinar parts dels beneficis a organitzacions com la Creu Roja i Proactiva Open Arms. El Top Ranking Festival serà els propers 14 i 15 de juny al Parc de Garbí de Sant Carles de la Ràpita.

Al cartell es situen també artistes de renom com Moa Anbessa, un col·lectiu de músics i cantants nascut a Itàlia; la banda Reggae 4 Orchestra amb tots els seus estils predominants com el soul o el jazz; Chalart 58 presentant les Woman Soldier, un col·lectiu conformat per les dones més destacades de l'escena musical nacional; i Culs Cults, un grup de falduts amb un repertori inspirat amb els sons més clàssics. La festa la completen JuaNaMan Saï Saï, que presentarà el seu primer disc en solitari 'Moments', sonoritzat per Rebelmadiaq, un sistema sonor de construcció artesanal fundat a Granada amb el que promocionen nombrosos balls arreu de l'Estat.

A més, com a novetat d'enguany, el festival comptarà amb un espai de 200 metres quadrats de joc lliure i creatiu itinerant per a infants, amb material de joc no estructurat, d'origen natural, de qualitat, proximitat i sostenible. Per completar la programació hi haurà un espectacle de trapezi, l'actuació de la BatuXaic, yoga, un workshop artístic i cursos d'iniciació al PaddleSurf. Este any també hi haurà un punt lila informatiu.