Vuit poblacions ebrenques acolliran les 24 competicions dels World Sports Games

Municipis com Deltebre, Amposta o fins i tot Salou acolliran alguna de les proves dels jocs

Meritxell Roigé; el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, i el regidor d'Esports de Tortosa, Joaquin del Pino, en una imatge d'arxiu de la presentació del cartell dels World Sport Games 2019.
Meritxell Roigé; el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, i el regidor d'Esports de Tortosa, Joaquin del Pino, en una imatge d'arxiu de la presentació del cartell dels World Sport Games 2019. | Cedida
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:37h
Deltebre, Roquetes, Amposta o la Ràpita són alguns dels municipis ebrencs que acolliran alguna de les 24 competicions dels World Sports Games de Tortosa. A menys d'un mes per a l'inici d'estos jocs, ja està confirmat que les diferents proves esportives s'escamparan per les instal·lacions de tot el territori.

Tortosa, la ciutat amfitriona, allotjarà la majoria d'esports com el futbol, el bàsquet, la natació, els escacs, la lluita, el judo, el tenis, el minigolf, la petanca i part del tenis taula. Diferents poblacions del Baix Ebre acolliran altres esports: a Deltebre, el karate i el pole dance; a Roquetes, el voleibol i el fistball; a l'Aldea, el patinatge artístic i a l'Ampolla, el Wheel Gymnastics i el World Dance Sport.

Al Montsià, Amposta s'encarregarà d'organitzar l'atletisme, mentre que la Ràpita acollirà el "mamanet", el mini futbol, el voleibol platja i la lluita a la platja. Fora de les Terres de l'Ebre, Salou s'encarregarà del futbol americà.

En total, 24 esports que durant tota una setmana, del 2 al 7 de juliol, disputaran més de 3.000 esportistes arreu del territori en esta sisena edició dels CSIT World Sports Games Tortosa 2019.