Sis municipis del Parc Natural dels Ports participen en el programa «Hola família!»

Es tracta d'Arnes, Horta de Sant Joan, la Sénia, Mas de Barberans, Prat de Comte i Tortosa

Les Roques de Benet, un dels elements més emblemàtics del paisatge d'Horta de Sant Joan
Les Roques de Benet, un dels elements més emblemàtics del paisatge d'Horta de Sant Joan | DagafeSQV
Redacció
05 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:55h
El proper cap de setmana, 6 dels 9 municipis certificats amb la marca ‘Muntanya i Natura en Família’ de la  destinació Els Ports oferiran descomptes i tot un seguit d’activitats per gaudir-les en família.
 
La destinació ebrenca compta actualment en un total de 47 empreses i equipaments certificats, entre allotjaments, empreses d’activitats, equipaments culturals, restaurants,... i el proper cap de setmana, del 7 al 9 de juny, participen en l’acció promociona ‘Hola família!’ els municipis d’Arnes, Horta de Sant Joan, la Sénia, Mas de Barberans, Prat de Comte i Tortosa.
 
Així doncs, les empreses de la destinació que participen en esta acció oferiran descomptes durant el cap de setmana (empreses a la web ) i, a més a més, dissabte i diumenge oferiran les activitats programades (dies i horaris a la web catalunya.com):
 
Tortosa:
·         La gimcana de la Cucafera
·         Converteix-te en abanderat!
 
Horta de Sant Joan:
·         Jugant a ser Picasso
 
Mas de Barberans:
·         Museu de la Pauma i Taller Familiar
 
La Sénia:
·         Descobrim la Sénia de l’Edat Mitjana
 
Prat de Comte:
·         Fes el teu propi ambientador d’espígol
 
Arnes:
·         Un món ple de mel
·         Taller de cera
·         Conta contes i espectacle de màgia
 
El programa ‘Hola Família! Són tres dies per compartir amb els infants, un cap de setmana en territori d’oci per a les famílies. De fet, el turisme familiar és un dels projectes estratègics en la promoció turística de Catalunya. Per esta raó, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha esmerçat nombrosos esforços en promocionar l’oferta turística catalana adreçada al públic familiar, tant en l’àmbit nacional com internacional.
 
Així, el 31,9% del turisme que ve a Catalunya és familiar, xifra que arriba al 45% durant els mesos d’estiu. Viatjar a Catalunya acompanyat de la família i infants és, juntament amb la tipologia de viatjar en parella, la més freqüent. Els francesos i belgues són els mercats internacionals que més turisme familiar aporten a Catalunya (67,4%), amb el 37% i el 30,4% respectivament. Segons les dades amb què treballa l’Agència Catalana de Turisme, el turisme familiar  genera prop de 4.000 milions d’euros (2017)