Detinguts dos joves per robar en dos empreses i un habitatge a la Sénia i Amposta

Els lladres van sostraure gran quantitat de metall, principalment coure, alumini i ferro | També van causar quantioses destrosses a l’interior dels edificis

Redacció
14 de febrer del 2014
Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta han detingut dos joves, de 20 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Amposta, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb força.

Aquestes detencions són el resultat d’una investigació iniciada pels mossos arran d’unes denuncies per robatoris ocorreguts en una empresa de mobles de La Sènia, en una empresa del sector de la construcció d’Amposta, i en un habitatge rural utilitzat com a segona residència també d’Amposta.

Els robatoris es van produir entre els dies 7 i 31 del passat mes de gener, i tots tres presentaven característiques similars en la seva execució. Els autors trencaven les tanques perimetrals que envoltaven els edificis, per tal de poder accedir-hi amb un vehicle i, posteriorment, forçaven les portes per entrar als immobles.

En els tres casos, els lladres van sostraure gran quantitat de metall, principalment coure, alumini i ferro. També van causar quantioses destrosses a l’interior dels edificis, ja que alguns dels metalls sostrets van ser arrencats de les instal·lacions.

La investigació d’estos robatoris va permetre recuperar una gran part dels objectes sostrets, els quals s’havien venut en empreses de reciclatge de metalls i ferrovellers de les localitats d’Amposta i Camarles.

Els detinguts, un dels quals tenia antecedents, van passar el 7 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Amposta, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per a tots dos.