El Fòrum d'Ocupació del campus Terres de l'Ebre tanca el doble de contractes que l'any passat

En esta edició s'han tancat 70 contractes i hi ha participat 51 empreses del territori

La nova edició del Fòrum d'Ocupació va comptar amb 51 empreses participants.
La nova edició del Fòrum d'Ocupació va comptar amb 51 empreses participants. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:59h
El setè Fòrum d'Ocupació Universitària de la URV tanca portes al campus Terres de l'Ebre amb un balanç molt positiu. La trobada entre entitats i joves professionals, que va tenir lloc el 8 de maig al campus de Tortosa, va comptar amb 51 empreses participants. Un increment que també s'ha reflectit en el nombre de contractes de treball que s'han tancat en esta edició, un total de 74 en el llarg de la jornada, el doble dels que es van tancar la passada edició. També van ser més les entrevistes que es van realitzar, 1.016; i el nombre de currículums lliurats a les empreses participants, un total de 1.119.

L'objectiu d'esta trobada ocupacional és posar en contacte les empreses del territori amb gent formada. "Estem molt satisfets, perquè any rere any anem creixent i això és positiu, però també és cert que han quedat per cobrir llocs de treball qualificat", apunta el sotsdirector del campus ebrenc, Xavier Farré. En esta ocasió, les empreses i institucions participants, que sumaven entre totes un volum de més de 8.000 treballadors, van posar a l'abast de les persones desocupades o en cerca de feina un total de 287 llocs de treball al territori.

Es tracta de feines des del camp sanitari fins als serveis turístics, passant per l'assessorament fiscal, l'agroindústria, la comunicació o la química. "En aquest fòrum hi participen les empreses més importants del territori, per això es genera tant d'intercanvi", ha afegit el sotsdirector del campus, tot destacant també com a dada important la valoració que fan les empreses d'esta trobada ocupacional.

Un dels objectius principals del Fòrum és ajudar a les empreses a trobar i captar alumnes recentment titulats i gent formada, i d'esta manera evitar la fuga de talent del territori.