​JuntsxAmposta presenta eslògan i llista per passar de l'oposició al Govern

El lema de la campanya serà “una nova mirada”

Isabel Ferré és la número 3 de la llista
Isabel Ferré és la número 3 de la llista | Cedida
Redacció
03 de maig del 2019
Actualitzat a les 12:51h
Unes 300 persones es van aplegar este dimarts al Parc dels per assistir a la presentació de la Candidatura de JuntsxAmposta, encapçalada per Manel Masià.
 
El lema de la campanya serà “una nova mirada” sobre totes les maneres de fer política a Amposta. “Una mirada centrada en les persones i que busca recuperar la confiança de l’electorat d’Amposta que clarament va perdre a les últimes eleccions municipals de 2015”, segons exposen.
 
Al llarg de la nit, Manel Masià va anar desgranant un a un els membres de la seva candidatura. Exemples com Jordi Fosch, “treballador incansable”, segons va definir, del Partit Demòcrata i que mai havia anat a llistes, o Mor, inmigrant de Dakar, que va emocionar a tota l’audiència quan va dir que havia tingut una vida molt dura i esta oportunitat no la vol desaprofitar per portar Amposta “més amunt”. L’obertura al màxim del partit a la ciutadania i a la incorporació de noves sensibilitats s’ha visualitzat també amb les incorporacions de Jessica Melich o Josep Antoni Vidal, “clarament en ideologies diferents però que volen sumar per fer una Amposta millor, una Amposta adaptada als nous temps, per portar-la més enllà...”, va explicar Masià.
 

Unes 300 persones es van aplegar al Parc dels Xiribecs per assistir a la presentació de la llista Foto: Cedida


 
Hadar Ayxendri, candidat també a les Europees amb JuntsXCatalunya i número 5 a la llista municipal, va acabar la seua intervenció agraïnt a Masià la feina feta i amb un rotund “Amposta serà magnètica o no serà”.
 
Una de les sorpreses de la nit, rebuda amb una forta ovació, va ser la incorporació a la llista d’Isabel Ferré. Ella havia dit molts cops que no continuava, però que la manera de fer de la candidatura, de la contraposició d’idees, de formes de treballar, de personalitats diferents, la impulsaven a seguir una legislatura més per tal d’aportar tota la seva experiència.
 
Annabel Marcos, actual secretària general del Govern de la Generalitat i número 2 de la llista, va destacar que ella ja “havia visualitzat la renovació fa 4 anys quan va demanar a Masià que fos el President Local del Partit Demòcrata i que ha sumat per fer possible la recuperació de l’alcaldia d’Amposta”.
 
Durant l’acte també hi van intervenir el conseller d’Interior, Miquel Buch i Meritxell Lluís, dona de conseller empresonat Josep Rull.
 
La llista està composta per 12 dones i 12 homes. Masià va afegir “vull feminitzar l’Ajuntament d’Amposta, hi ha massa crispació , hi ha massa testosterona”.

La llista queda conformada així:

1. MANEL MASIÀ i ALMUDEVER
2. ANNA ISABEL (ANNABEL) MARCOS i VILAR
3. MARIA ISABEL FERRÉ i ROCA
4. CRISTINA CERVERA i GÓMEZ
5. HADAR AYXANDRI i SINTORRES
6. PERE RAFEL MARGALEF i JORNET
7. MARTA MARGALEF i GISBERT
8. JOSEP ANTONI VIDAL i TORT
9. JOSEP IGNASI TRULLENQUE i PALERM
10. MARIA GALLÉN i MORMENEO
11. JOSEP SANCHO i BELTRI
12. EVA MARIA TALARN i NAVARRETE
13. JESSICA MELICH i MORMENEO
14. PAU ESQUERRE i FERRANDO
15. JENNIFER REVERTÉ i FERRANDO
16. MARIA TERESA MOYA i GINÉ
17. MOR SAKHA i FALL
18. NÚRIA MONLLAO i CRUZ
19. JOSÉ MIGUEL DÁMASO i CABANES
20. MARC JOSEP CONESA i FERRÉ
21. ARLETTE PULL i VILLENEUVE

Suplents
1. JORDI FOSCH i CORNELLES
2. MANUELA CID i ESPUNY
3. ELOI REVERTÉ i MARTÍN