La tradicional cursa popular de l'1 de maig de Tortosa estrena itinerari

La prova sortirà des del parc Teodor Gonzalez i passarà per Ferreries i pel centre de la ciutat

Cartell de la cursa popular Ciutat de Tortosa.
Cartell de la cursa popular Ciutat de Tortosa. | Cedida
Redacció
29 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:04h
La tradicional cursa i caminada popular Ciutat de Tortosa, que té lloc cada any el dia 1 de maig, estrena recorregut, sortint des del parc Teodor González. No serà però l'única novetat, ja que en esta 10a edició també es modifica l'hora de sortida a les 12.30 hores.

La competició esportiva sortirà des del passeig central del parc Teodor Gonzalez i enfilarà pel pont roig en direcció a Ferreries. Així, passarà pel passeig de l'Ebre fins al parc Lluís Companys, on farà la volta per tornar pel mateix passeig fins a l'església del Roser, des d'on pujarà pel pont de l'Estat i seguirà per la zona de vianants dels carrers de l'Àngel i de Sant Blai, fins a l'Eixample. La cursa també passarà pels carrers Teodor Gonzalez, Argentina i Berenguer IV, abans de tornar al parc per l'avinguda de la Generalitat. En total, 5 km de recorregut per a una jornada esportiva pensada per a tota la família.

Com és habitual, a més dels premis als tres primers classificats de les categories femenina i masculina, també hi haurà reconeixements al participant de més edat i al més jove. A més, també hi haurà obsequi de regals entre els participants al final de la cursa. Les inscripcions són gratuïtes.

Prèviament a la sortida, des d'una hora abans hi haurà activitats dirigides per a tot el públic, com ara escalfament previ a càrrec dels monitors del Win Complex Esportiu Tortosa.