Troben morta a Ulldecona la jove desapareguda al febrer a Vinaròs

La Guàrdia Civil ha localitzat el cadàver i ha detingut diverses persones en relació amb el cas

Residència d'un dels detinguts
Residència d'un dels detinguts | ACN
NacióDigital
07 d'abril del 2019
Actualitzat el 08 d'abril a les 9:26h
ACTUALITZACIÓ 17h: El cos ha estat localitzat en un descampat al terme d'Ulldecona

La Guàrdia Civil ha localitzat el cos sense vida amb signes de violència de la noia desapareguda a Vinaròs a mitjans de febrer. Els agents han trobat el cos en un descampat del terme municipal d'Ulldecona este dissabte a la nit. La víctima, de 26 anys i de nacionalitat moldava, va desaparèixer el 17 de febrer després d'una forta discussió que hauria tingut amb la seua parella al domicili que compartien a Vinaròs, segons el cos. La Guàrdia Civil va detindre ESTE divendres el jove, de 22 anys i de nacionalitat romanesa, al domicili familiar situat a Ulldecona. En el marc de l'operatiu també es van detindre altres persones que estarien relacionades amb els fets. Segons fonts policials no es descarten més detencions.

El detingut per la desaparició de la jove morta va interposar una denúncia per la desaparició de la seua parella el 7 de març a la comissaria de la Guàrdia Civil de Vinaròs. Davant les estranyes circumstàncies que envoltaven la desaparició, la Guàrdia Civil va obrir diferents línies d'investigació en l'entorn de la víctima que, segons el cos, evidenciaven que la desaparició no havia estat voluntària. De fet, la Guàrdia Civil assegura que la principal hipòtesi apuntava a que la parella de la dona tenia alguna relació amb la desaparició.

L'operatiu es va iniciar divendres i la Guàrdia Civil ha fet més detencions, a més de la de la parella de la jove, i escorcolls a Vinaròs i Ulldecona.

Segons fonts pròximes a la investigació la víctima no havia interposat cap denúncia prèvia i tampoc existien antecedents policials sobre violència de gènere. A més, en l'operatiu hi han treballat agents especialitzats en criminologia que s'han desplaçat des de Madrid.

Les actuacions policials estan dirigides pel Jutjat número 4 d'instrucció i Violència de gènere de Vinaròs, que ha decretat secret de sumari.


INFORMACIÓ 14h: Troben morta la noia desapareguda a Vinaròs
La Guàrdia Civil ha trobat a Ulldecona el cos sense vida de la noia d'uns 20 anys que va desaparèixer a mitjans de febrer a Vinaròs.

El cos policial ha detingut diverses persones i ha fet escorcolls a Ulldecona arran de la desaparició de la jove, de nacionalitat moldava i veïna de Vinaròs. La investigació està sota secret de sumari i fonts policials citades per l'Agència Catalana de Notícies no descarten que hi hagi més detencions en el transcurs de l'operatiu.