Dos veïns de l'Ampolla detinguts per suposada estafa i furt a una persona amb Alzheimer

La parella van fer creure a una persona gran malalta d'Alzheimer que li reparaven el cotxe

Un dels detinguts treballa a un taller mecànic.
Un dels detinguts treballa a un taller mecànic. | Mossos d'Esquadra
Redacció
15 de març del 2019
Actualitzat a les 17:58h
Un veí i una veïna de l'Ampolla, de 29 i 26 anys i de nacionalitat espanyola i anglesa, han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors de delictes d'estafa, apropiació indeguda i furt d'ús de vehicle. Els fets han succeït a Camarles, des de l'octubre passat fins ara. Els arrestats feien creure a una persona anglesa d'avançada edat, malalta d'Alzheimer, que li reparaven el vehicle. Li cobraven per les suposades reparacions però no feien res al cotxe. També li van sostreure el vehicle a la víctima, un dia que el tenia estacionat a Tortosa, i li van tornar al cap d'una setmana, fent-li pagar les suposades taxes per treure'l del dipòsit municipal, on li van dir que l'havien trobat.

Un dels detinguts treballa a un taller mecànic, pel que feien creure a la víctima que li reparaven el cotxe sense fer-li res. La policia també va comprovar que el vehicle mai va ser dipositat a Tortosa sinó que el van tenir els detinguts durant dies per usar-lo. A més a més, van seguir aprofitant-se de la víctima fins a extreure-li 14.000 euros del compte corrent. 

Quan les mateixes persones van intentar fer la mateixa estafa a una altra persona gran, este se'n va adonar a temps i no va patir tant perjudici econòmic.

Els detinguts, que van quedar en llibertat després de declarar en seu policial, estan pendents de ser citats per l'autoritat judicial.