Les jornades de la tellerina enceten el cicle de gastronomia de Deltebre

Dotze restaurants oferiran menús especials amb este producte fins al 24 de març

Les jornades de la tellerina tindran lloc fins al 24 de març a Deltebre.
Les jornades de la tellerina tindran lloc fins al 24 de març a Deltebre. | Cedida
Redacció
10 de març del 2019
Actualitzat a les 11:24h
L’Ajuntament de Deltebre ha presentat una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tellerina, amb les quals, a banda d’impulsar l’economia local, es pretén donar èmfasi a un dels productes més exquisits del territori des del 8 al 24 de març. Estes jornades, que enguany complixen la tercera edició, són el punt de sortida dels cicles gastronòmics que s’han realitzat en els últims anys, com és el cas de la fira gastronòmica Mescla, una nova edició del Volta i Tapa’t o bé les properes jornades del musclo, l’ànec i l’arròs.

El regidor de Seguretat i Mobilitat, Acció Comercial i Fires, Francisco Castro, ha destacat que “Deltebre disposa d’un producte i d’una gastronomia de primer nivell que hem de saber cuidar, mostrar i exportar amb la finalitat principal de generar riquesa per al nostre territori. I, és en esta línia, que hem estat treballant durant tots aquests anys”.

D’altra banda, Castro ha afegit que “estes jornades han de permetre dinamitzar l’economia del municipi i, en especial, dels diferents establiments que hi participen”. En esta edició hi prenen part 12 establiments (Mas de Nuri, Restaurant Nuri, Pas de Buda, Lo Raconet de Fermin, Mas Prades, Sushi MC, Delta Hotel, Casa Nicanor, Hotel Rull, L’Embarcador XXI, Les Dunes i Tasca 3 Cantons) que, fins al proper 24 de març oferiran menús a preus que oscil·len entre els 28 € i 40 €.