El poble més petit de la Ribera d'Ebre acull la Festa de la Clotxa

Es celebrarà el 17 de març al municipi riberenc de Darmós

Localització on es realitzarà la Festa de la Clotxa, a Darmós.
Localització on es realitzarà la Festa de la Clotxa, a Darmós. | Cedida
Redacció
01 de març del 2019
Actualitzat a les 18:02h
Darmós, el poble més petit de la Ribera d'Ebre, acull el 17 de març la 16a Festa Comarcal de la Clotxa. Una data rellevant a la comarca que reivindica la gastronomia del territori, i que amb la participació de Darmós aquest any, s'haurà celebrat a tots els pobles de la comarca. A més del plat tradicional, a la cita no hi faltarà el vi ni tampoc la música, a càrrec de la soprano riberenca Sara Blanch.

La Festa de la Clotxa tindrà lloc a l'esplanada de l'entrada del poble, on els visitants podran gaudir d'unes vistes excepcionals. Un punt proper a les vinyes, les oliveres i els ametllers florits, rodejat de muntanyes com la Serra de Montsant, la Serra de Cavalls i Pàndols o el castell de Miravet amb els Ports al darrere. 

Darmós és un petit nucli de població on hi viuen 95 persones i que forma part del terme municipal de Tivissa. Al mig del poble, davant de l'Ajuntament, es troba l'anomenada Mata de Darmós, un arbre de  grans dimensions que figura a l'escut del poble. De tradició principalment agrícola, Darmós és productor de vi per excel·lència i actualment compta amb cinc cellers elaboradors dins de la DO Montsant.