L’advocada de Cuixart mostra a Rajoy un vídeo de l’1-O a la Ràpita en la seua declaració al Suprem

"Si no s'hagués violentat la llei, no haguéssim vist aquestes imatges ni d'altres", ha afirmat l'ex president del Govern espanyol davant la sala

Mariano Rajoy, en la seua compareixença al Suprem, este dimecres a la tarda.
Mariano Rajoy, en la seua compareixença al Suprem, este dimecres a la tarda.
Redacció
27 de febrer del 2019
Actualitzat a les 21:51h
Mariano Rajoy ha estat el segon testimoni de l'anterior govern espanyol que ha comparegut este dimecres al Tribunal Suprem, després de la declaració de Soraya Sáenz de Santamaría. L'advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, ha aconseguit que el tribunal projectés un vídeo de les càrregues policials a la Ràpita durant l'1-O i li ha preguntat a l’expresident del Govern si el seu govern fa fer algun tipus d’actuació respecte les imatges que es veuen.

L'expresident espanyol ha exposat, davant la visualització d'escenes de violència, que "La responsabilitat dels dirigents polítics és evitar que es produeixen esdeveniments com els que hem vist. Si no s'hagués violentat la llei, no haguéssim vist aquestes imatges ni d'altres. No m'agraden, ni aquestes ni altres", ha raonat Rajoy per referir-se, també, a les suposades lesions patides per agents de la policia.

Podeu veure aquí el vídeo i la resposta de Rajoy: