L'escriptora Núria Menasanch Martí encapçalarà la llista independentista de Primàries Tortosa

Amb una participació del 45% del cens (d'un total de 233 persones), els organitzadors ens mostrem molt satisfets d'esta xifra

Núria Menasanch Martí acompanyada de membres de la candidatura.
Núria Menasanch Martí acompanyada de membres de la candidatura. | Cedida
Redacció
25 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:36h
Una trentena de municipis d’arreu de Catalunya van tancar este dissabte el procés de primàries per a triar els candidats de les llistes independentistes que pretenen de ser unitàries i transversals amb vista a les eleccions municipals i que s’han impulsat sota la marca “Primàries Catalunya”

A Tortosa, un dels municipis on s’havia impulsat este procés, també s’ha triat l’ordre dels membres de la llista. Així, l’escriptora Núria Menasanch i Martí en serà la cap de llista.
Menasanch ha mostrat la seua satisfacció pels resultats i ha declarat estar molt contenta per la participació. “Els vuit candidats som un equip i treballarem plegats per a les eleccions municipals, junt amb els votants”, a afegit.

Amb una participació del 45% del cens, els organitzadors ens mostrem molt satisfets d’uesta xifra. Actualment el cens consta de 233 persones inscrites i s’han emès un total de 105 vots.

Els resultats que han configurat l’ordre de la llista són els següents:
1. Núria Menasanch i Martí (61vots. 58% dels votants).
2. Joan Ernest Redó i Querol.(50 vots. 48% dels votants).
3. Eva Benet i Escoda.(40 vots. 38% dels votants).
4. Albert Llorenç Mariño i Lleixà.(33 vots.31% dels votants )
5.Astrid Vidiella i Piñol.(31 vots.30% dels votants).
6.Ma. José Cantó i Balart.(19 vots. 18% dels votants).
7. Joana Domenech i Mancebo.(12 vots. 11% dels votants).
8. Juan Manuel Colomé i Forcada.(10 vots. 10% dels votants)

Els tortosins poden continuar inscrivint-se a www.primariescatalunya.cat com a votants, el fet de no haver participat de l’elecció de l’ordre de la llista no els exclou del següent procés, que és la confecció i debat del programa electoral. Un programa que serà participatiu i dinàmic.