Adif cedirà l'antiga estació de Camarles per fer dos habitatges socials d'urgència

El Consell Comarcal del Baix Ebre destinarà 61.000 euros a rehabilitar i adequar l'edifici

L'antiga estació de tren de Camarles.
L'antiga estació de tren de Camarles. | ACN
Redacció
22 de febrer del 2019
Actualitzat a les 16:25h
Adif cedirà al Consell Comarcal del Baix Ebre l'antiga estació de tren de Camarles perquè s'hi construeixin dos habitatges socials d'urgència. Els destinataris seran persones o famílies afectades per catàstrofes, incendis, inundacions o d'altres problemes, que els obligue a abandonar la seua residència habitual. També se'n beneficiaran persones desnonades per sentència judicial, per declaració municipal de ruïna de l'edifici o per conflictes familiars, entre d'altres. La institució comarcal destinarà 61.000 euros a rehabilitar l'edifici i equipar els dos habitatges.

Actualment, d'estos allotjaments temporals de curta estada només n'hi ha a Tortosa. La institució ha impulsat este projecte per ampliar la xarxa a altres municipis de la comarca, al mateix temps que ha aprovat la forma del conveni amb Adif, durant el ple d'este divendres.

En el plenari del Consell Comarcal del Baix Ebre també s'ha aprovat implementar la Targeta Solidària de prepagament, una targeta amb la qual es canalitzaran progressivament els ajuts d'urgència social del Tiquet Fresc que incentiva el consum de productes frescos per a persones en el llindar de la pobresa.