ERC renova la coalició amb Esquerra d'Amposta per a les municipals

Adam Tomàs anuncia també la incorporació de perfils independents a la llista

Les dues formacions es presenten en coalició a les municipals des de fa 24 anys.
Les dues formacions es presenten en coalició a les municipals des de fa 24 anys. | Cedida
Aguaita.cat
22 de febrer del 2019
Actualitzat el 25 de febrer a les 16:52h
ERC Amposta tornarà anar de la mà d’Esquerra d’Amposta a les properes eleccions municipals. Així ho han ratificat ambdues formacions mitjançant la renovació de la coalició.

“La coalició entre Esquerra Republicana i Esquerra d’Amposta ens ha permès caminar cap a l’horitzó que es va marcar el 1995, any en què vam realitzar per primer cop este pacte electoral i on vam traure 811 vots i 1 regidor. L’horitzó era aconseguir l’alcaldia d’Amposta per tal de poder portar a terme un nou model de gestió de la ciutat basat en la transparència, la participació ciutadana i en la gestió eficient dels recursos; objectiu que vam assolir l’any 2015 amb 4.400 vots i 11 regidors”, ha posat en valor l'actual alcalde i cap de llista, Adam Tomàs.

Per la seua banda, Víctor Conesa, representant d’Esquerra d’Amposta, ha destacat la feina feta durant estos 24 anys de coalició. “La coalició sempre s’ha caracteritzat per treballar en benefici d’Amposta, primer des de l’oposició fent-ho de manera constructiva i rigorosa i ara des del govern esforçant-se per millorar cada dia més la ciutat”.

Esquerra d’Amposta disposarà de representació a la candidatura municipal. Tomàs també ha anunciat que a esta coalició se sumarà gent independent, amb la voluntat que la candidatura siga el màxim d’àmplia possible. “Volem tornar a fer una llista que siga un reflex de la ciutadania, és per això que tornarem a apostar per obrir la llista a la ciutadania incorporant gent independent de diferents sectors de la població”, ha dit l’alcaldable. “En les properes setmanes anirem anunciant persones que es sumen al nostre projecte”, ha afegit Tomàs.