Aguaita.cat se suma a la vaga general del 21-F

El mitjà ebrenc secundarà la convocatòria i només cobrirà notícies referents a la vaga

1200_1550655089vaga_bo
1200_1550655089vaga_bo
Aguaita.cat
20 de febrer del 2019
Actualitzat a les 19:02h
Este dijous, 21 de febrer, els treballadors de Catalunya estan cridats a la vaga general. Una protesta que té motivacions laborals però que està convocada en un context d'atac als drets polítics i socials. Quan es trepitja un dret es trepitgen tots i és difícil separar unes reivindicacions de les altres. L'aguaita.catNacióDigital no són aliens a esta situació i per això se sumaran a la vaga general.

La vaga general convocada per la Intersindical-CSC, que compta amb el suport de desenes d’organitzacions polítiques, socials i sindicals, arriba en el marc d’una àmplia mobilització social que, coincidint amb el judici a l’independentisme al Tribunal Suprem, es va obrir el dia 12 amb concentracions a les places del país i va seguir amb la gran manifestació del dia 16 a la Gran Via de a Barcelona.

Per tot plegat, l'aguaita.cat com a mitjà degà del periodisme digital ebrenc -no en va, va ser batejat com el primer digital social del territori- i implicat en la realitat que l'envolta se sumarà a la vaga. Això tindrà implicacions en el diari, que no vol ser aliè a la defensa de drets que comparteix la majoria de la societat catalana. Així, demà dijous este mitjà només farà seguiment de l'actualitat en serveis mínims i només es publicaran notícies que tinguin relació directa amb la vaga i les causes que l'han motivat. És a dir, una informació focalitzada en els drets polítics, laborals i socials. Per tots els drets, a l'aguaita.cafem vaga general!