Roberto Olivan presenta un espectacle amb alumnes de Cant del Conservatori de Tortosa

L'estrena es farà este dissabte al Patronat Obrer de la capital del Baix Ebre

L'estrena es farà este dissabte a la sala d'actes del Patronat Obrer de la capital ebrenca.
L'estrena es farà este dissabte a la sala d'actes del Patronat Obrer de la capital ebrenca. | Cedida
Redacció
15 de febrer del 2019
Actualitzat a les 19:57h
El ballarí i coreògraf Roberto Olivan ha assumit la direcció escènica de l'espectacle 'Mites Moderns' creat amb alumnes de l'Aula de Cant de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa. L'estrena es farà este dissabte a la sala d'actes del Patronat Obrer de la capital ebrenca.

L'espectacle recull històries i relats musicals de l'època del classicisme cantades per veus femenines i amb expressions de "sentiments universals". Este és el fil conductor de l'espectacle on se sentiran àries i peces corals de Mozart, Gluck i Haydn, sota la direcció musical de Cecília Aymí. 'Mites Moderns' és el resultat d'un "workshop" que Olivan ha impartit aquest curs al Conservatori.

Roberto Olivan ja va col·laborar amb l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tortosa amb l'espectacle 'Ritmes de la Mediterrània' al juny de l'any passat, on va actuar amb la seua companyia de dansa R.O.P.A. amb el grup Ensemble de Percussió, format per alumnes dels tres conservatoris de música de la Diputació.

L'entrada a 'Mites Moderns' és gratuïta, amb aforament limitat.