Mor una dona de 92 anys en un incendi a una casa d'Arnes

Els Bombers també han localitat a l'interior de l'habitatge el cadàver d'un gos

Camió de Bombers en una imatge d'arxiu.
Camió de Bombers en una imatge d'arxiu. | RubiTV.cat
Redacció
04 de febrer del 2019
Actualitzat a les 20:03h
Una dona de 92 anys ha mort este dilluns a la tarda en un incendi al número 16 del carrer Major de la localitat d'Arnes, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El cos d'emergències ha rebut l'avís dels fets cap a un quart de sis, que alertava del foc en una casa de dos plantes. Fins al lloc s'han desplaçat cinc dotacions, tres camions d'aigua, l'autoescala i un vehicle de comandament. En arribar a l'indret els efectius han accedit a l'interior de la casa i han localitzat, en una de les habitacions, el cos sense vida de la dona. A l'estança també s'ha trobat un gos mort. L'incendi ha cremat totalment el menjador i la resta de la casa ha quedat afectada pel fum. L'immoble, però, no ha patit danys estructurals.

Tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i l'helicòpter i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també han actuat en el succés.

Fonts properes a la investigació han explicat que l'incendi s'ha originat, probablement, per una deflagració de l'estufa de llenya de la casa on residia la dona amb el seu marit i una neboda. També segons les mateixes fonts, en el moment dels fets la neboda era a la casa i ha sortit demanant ajut. 

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre i exalcalde d'Arnes, Xavier Pallarès, s'ha adreçat a l'indret del succés.