Oberta la convocatòria del Premi de Treball de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d'Ebre

El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre obre la convocatòria de presentació dels treballs fins al 5 de març

Janina Martí, guanyadora de l'anterior edició dels Premis Treball de Recerca de la Ribera d'Ebre.
Janina Martí, guanyadora de l'anterior edició dels Premis Treball de Recerca de la Ribera d'Ebre. | Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Redacció
04 de febrer del 2019
Actualitzat el 12 de febrer a les 18:51h
El Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre ha publicat les bases del X Premi Treball de Recerca, un premi que convoca anualment i que té com a objectiu la recerca sobre la comarca riberenca. Els treballs candidats es poden fer arribar per correu electrònic a la seu del CERE fins al 5 de març.

Al concurs es poden presentar els treballs de recerca realitzats durant el curs acadèmic 2018-2019 i que siguen d'una temàtica relacionada amb la Ribera d'Ebre. A més, tal com s'especifica a les bases, es valorarà "la contribució a la millora del coneixement d'aspectes relacionats amb el territori de la Ribera d'Ebre, tant en l'àmbit local com comarcal". En la passada edició, els treballs guanyadors van ser "Desaparegut en combat. La Batalla de l'Ebre", de Janina Martí; "El morenc i el molarenc. Diferències lingüístiques entre el parlar de Móra d'Ebre i el del Molar", d'Ariadna Grifoll; i "Flix i el tennis, un esport centenari", de Pol Candela.

Com s'ha fet en els últims cinc anys, el jurat seleccionarà tres alumnes finalistes que hauran de defensar el seu treball públicament el dia del lliurament del premi. El treball guanyador obtindrà una beca del CERE en una categoria especial juvenil per valor de 250 € i la subscripció com a soci o sòcia del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre durant dos anys. D'altra banda, també hi haurà dos treballs amb premi de reconeixement, que rebran una beca de 50 € i la subscripció corresponent.

El jurat seleccionarà tres treballs finalistes que els seus autors hauran de presentar el dia 25 d'abril de 2019 durant l'acte de lliurament de premis.