Riba-roja d'Ebre celebra Santa Adga amb la 3a Cursa de la Dona

L'Associació de Dones organitza este dissabte la cursa solidària contra el càncer de mama

1200_1549038908Riba_Roja_dEbre
1200_1549038908Riba_Roja_dEbre | Ajuntament de Riba-roja
Redacció
01 de febrer del 2019
Actualitzat el 12 de febrer a les 18:45h
Des de fa tres anys Riba-roja d'Ebre celebra Santa Agda corrent contra el càncer de mama. L'Associació de Dones de Riba-roja d'Ebre i l'Ajuntament han organitzat per a demà, 2 de febrer, la 3a Cursa popular de la Dona, una cita solidària de la qual els beneficis aniran destinats a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

La cursa té cabuda en la festa major d'hivern de Santa Agda, declarada Festa d'Interès Comarcal. Per a participar, tothom qui vulga es pot inscriure fins al mateix dia de la cursa. El trajecte de recorregut, com tots els anys, compta amb dos opcions: una cursa de 2,5 quilòmetres caminant o un recorregut de 5 quilòmetres per als corredors. El punt de sortida serà la plaça de la Vila, a les 10.30 del matí, tot i que els participants cal que estiguen una hora abans per poder fer l'entrega de dorsals. Hi haurà premis en les categories local i forana, i es premiaran el primer, segon i tercer classificat en la categoria masculina i femenina.

La cursa de Santa Agda serà la segona cita per als caminants i esportistes locals, després que este diumenge passat el Grup Figot Tour, que organitza sortides mensuals que combinen l'esport i la descoberta del territori, realitzés la primera caminada de 2019 fins a la presa de la Matafosa. Hi van participar 32 persones, que malgrat el vent, van poder gaudir d'un passeig enmig la natura.