VIDEOCLIP | Pepet i Marieta respon a la denúncia de Vox amb una «oda a la llibertat dels cossos»

"Que nos quiten lo bailao" és el nom de la primera entrega de "Cossos"

Fotograma del nou vídeoclip de Pepet i Marieta.
Fotograma del nou vídeoclip de Pepet i Marieta.
Redacció
22 de gener del 2019
Actualitzat a les 19:06h
Pepet i Marieta ha respost amb música a la denúncia per suposat “excibicionisme” que li ha interposat Vox i a la petició d’explicacions del PP arran de nu del cantant, Josep Bordes, durant un concert que el grup de les Terres del Sénia va oferir a Castelló. Una “oda a la llibertat dels cossos”, que du per nom “Que nos quiten lo bailao”, és el vídeoclip que presenta avui Pepet i Marieta per reivindicar el cos humà com a font d’inspiració artística.

Esta nova cançó és a més la primera entrega de 'Cossos', un EP que la banda desgranarà en singles durant els propers mesos per “denunciar els atacs a la llibertat d'expressió i el clar retrocés que suposen per a la creació artística”, segons explica.

'Que nos quiten lo bailao" ha estat enregistrada entre la Atlàntida Estudios i el Tercero Estudios sota la producció de Genís Trani. El videoclip és obra de la productora Minifilms i l'ha dirigit Satyavan Galiana amb qui ja havíem treballat a hits com 'La Cova', la cançó de TV3 'Corre l'estiu' o 'Me moles'.

Podeu escoltar la cançó i veure el vídeoclip a continuació: