Amposta acollirà la gira de presentació del nou disc de Melendi

El cantant asturià farà parada a la capital del Montsià en un dels únics 3 concerts que oferirà a Catalunya

Melendi cantant un dels seus últims hits, Besos a la lona
Melendi cantant un dels seus últims hits, Besos a la lona
Redacció
18 de gener del 2019
Actualitzat el 20 de gener a les 11:23h
L’ajuntament d’Amposta ja ha desvetllat quin serà el concert estrella de les seues Festes Majors. En les darreres setmanes, l'alcalde, Adam Tomàs i el regidor de Comunicació i Festes, Ramon Bel, havien avançat que un cantant de primera línia faria parada a Amposta en la seua gira a Catalunya, doncs bé, avui ja s'ha fet oficial: es tracta de Melendi.

El cantant asturià passarà per Amposta el proper 14 d'agost en la gira de presentació del seu nou disc ‘Mi Cubo de Rubik’, en un concert que es farà a l’exterior del Pavelló Firal a les 23.00 hores. L’actuació a la capital del Montsià és una coproducció d’Abril Producciones i Producciones Submarines, amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta.
 
Melendi iniciarà el mes de juny la gira de presentació del seu nou disc ‘Mi Cubo de Rubik’, pel qual encara no hi ha una data concreta de publicació. Sí que s’ha avançat ja el primer senzill de l’àlbum, la cançó ‘Besos en la Lona’. La gira que portarà el cantautor a Amposta barrejarà les cançons del seu nou disc amb els hits més coneguts d’un cantant que, any rere any, està als primers llocs de les llistes de música de l’Estat.  
 
A més a més, recentment ha estat proclamat com l’artista espanyol més escoltat a la història de Spotify a Espanya. El cantant asturià acumula milers de milions de reproduccions a les diferents plataformes digitals, així com un bon grapat de discs d’or i de platí. La passada gira Ahora Tour del 2018 va acabar amb dos concerts amb entrades esgotades al Palau Sant Jordi de Barcelona i al Wizink Center de Madrid.
 
Des que va començar la seva trajectòria musical l’any 2001, Melendi ha publicat nou discs d’estudi, amb els quals s’ha impulsat cap als llocs d’honor de la música espanyola. ‘Mi Cubo de Rubik’ serà el seu desè àlbum, i la gira de presentació recorrerà tota la península. Les entrades per a l’actuació del 14 d’agost a Amposta es poden comprar al preu de 28 € mes despeses de gestió a  www.ticketplus.cat a les oficines de Correos, a ticketea , atrapalo, ticketmaster i a la web del artista melendi.oficial.com