Un viatge en tren per conèixer als Reis d'Orient, la nova activitat anual del Museu del Ferrocarril

El Museu augmenta les visites i es consolida com a referent de la Ribera d'Ebre

El Museu del Ferrocarril va preparar una activitat perquè els xiquets i xiquetes poguessen conèixer als Reis durant un viatge amb tren.
El Museu del Ferrocarril va preparar una activitat perquè els xiquets i xiquetes poguessen conèixer als Reis durant un viatge amb tren. | Cedida
Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:27h
L'activitat nadalenca per conèixer els Reis d'Orient durant un viatge en tren ja forma part de l'oferta anual del Museu del Ferrocarril de Móra la Nova. La representació 'L'Esperit de Nadal' del grup local "L'Estació", que va tenir lloc els passats 22,23 i 29 de desembre, va cobrir un 95% les places ofertes, exhaurint gairebé al complet les entrades per a l'activitat.

Un èxit que l'hi ha fet guanyar un lloc a l'agenda anual del Museu, pel que l'activitat nadalenca passarà a compartir programació amb el Bateig Ferroviari, al mes de juliol, i la Festa del Tren, a l'octubre. 

Un espai referent

El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova manté la tendència de creixement i es consolida com un punt de referència per als visitants de la Ribera d'Ebre. Durant el 2018, han passat per les instal·lacions del Museu un total de 3.619 persones, el doble que l'any 2017.

Un augment que es repeteix al llarg dels anys, però que esta vegada es troba distribuït de forma homogènia durant el transcurs de l'any. Els visitants han anat augmentant al llarg de tots els mesos, concentrant-se particularment en les visites dels caps de setmana. D'altra banda, en esdeveniments com la Festa del Tren, que fins ara concentraven l'èxit de visites, els usuaris s'han mantingut en la mateixa línia. Segons afirmen des del Museu del Ferrocarril, les seues instal·lacions són un dels motius principals per desplaçar-se a la comarca.