Un detingut pel robatori en un domicili i el furt a l'interior de dos cotxes a Amposta

L'home hauria estat sorprès per la propietària d'una casa mentre robava joies i un televisor

El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia.
El detingut va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia. | AFT
Redacció
07 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:07h
Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local, van detenir el passat 2 de gener un home de 39 anys, veí d'Amposta i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un domicili i dos delictes de furt lleu a l'interior de vehicles. 

Els fets van succeir el passat 28 de desembre, quan una veïna va observar la reixa de la finestra del seu domicili forçada i llum a l'interior. En entrar a l'habitatge va veure com un home marxava corrent per les escales de la casa fins al terrat, des d'on va accedir a la taulada i va fugir. La víctima, que va trobar a faltar un televisor i joies, va denunciar el cas a la policia. Els agents dels Mossos i la Policia Local d'Amposta van comprovar al lloc dels fets que també s'havien produït furts en dos vehicles estacionats al mateix carrer.

Una primera recerca per la zona va permetre recuperar part dels objectes sostrets tant de l'habitatge com dels vehicles, alguns dels quals li haurien caigut al lladre mentre fugia. D'altres, com el televisor, estaven amagats en un solar proper al domicili.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els investigadors van aconseguir suficients indicis per determinar la identitat de l'home, que va acabar sent arrestat el passat dia 2 de gener. El detingut, amb antecedents policials per fets similars, va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta.