Els Agents Rurals denuncien dos motoristes per circular per un corriol prohibit a Tortosa

Un dels infractors ha estat denunciat també per no tenir l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria

La
La | Agents Rurals
R.R.C
03 de gener del 2019
Actualitzat a les 18:24h
Els Agents Rurals del Baix Ebre van interceptar, el passat 31 de desembre, dos motoristes circulant per un corriol a la zona del límit intern de la Serra de Cardó, a Tortosa. Els agents van sancionar els dos motoristes per circular per una zona prohibida. A més, un dels infractors tampoc tenia l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria, pel que els agents Rurals van haver d’avisar a Trànsit perquè s’efectués la deguda sanció.

La Llei d’accés motoritzat al medi natural i el reglament que la desplega prohibixen, entre altres supòsits, la circulació amb vehicles de motor per senders o corriols, camps a través o fora de pistes i per vies amb prohibició explícita de circular-hi, que es troben degudament senyalitzades. 

Preocupació de les entitats locals

Els Agents rurals de les Terres de l’Ebre han intensificat en els últims mesos les actuacions de control motoritzat arran de les queixes dels Ajuntaments i entitats locals, que procuren mantenir nets els camins rurals. Les queixes es basen en les molèsties i afectacions que ocasionen este tipus d’activitats esportives quan es realitzen de manera no cívica i al marge de la legalitat.

Així, els agents han reforçat en diverses zones les actuacions i han intensificat els controls rutinaris als punts més confluïts per este tipus d’activitats.