Una altra casa s'ensorra al nucli antic de Tortosa

És el quart habitatge que s'ensorra des de l'octubre al casc històric de la capital ebrenca

La casa ensorrada al casc antic de Tortosa amb la zona acordonada amb tanques de l'Ajuntament.
La casa ensorrada al casc antic de Tortosa amb la zona acordonada amb tanques de l'Ajuntament. | Cedida/Toni Garcia
Redacció
26 de desembre del 2018
Actualitzat el 27 de desembre a les 20:03h
Una casa deshabitada s'ha ensorrat este dimarts al barri de Sant Clara de Tortosa, segons ha denunciat l'associació Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa. L'habitatge que s'ha esfondrat no estava habitat i no hi ha cap persona afectada. És el quart habitatge que s'ensorra des de l'octubre al casc històric de la capital ebrenca. Després de les llevantades dues cases de quatre pisos es van esfondrar al carrer Montcada, incident que va obligar a desallotjar per seguretat 23 persones dels edificis del davant. Uns dies després també va caure la coberta d'un altre edifici a la plaça Mossèn Sol.

El cap de l'oposició a l'Ajuntament de Tortosa, el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha demanat a través de les xarxes socials que es tiri endavant el pla local d'habitatge que el consistori es va comprometre a fer fa quatre anys. 

Segons fonts de l'Ajuntament, la casa que ha caigut tenia un requeriment del consistori i s'havia d'enderrocar abans del 24 de desembre. L'habitatge està situat al carrer Tras Puríssima de barri de Sant Clara.