Un detingut per tràfic de drogues en un domicili al Baix Ebre

Els Mossos van detindre este dijous l'home, veí de Camarles, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública

Els Mossos en l'escorcoll del domicili de Camarles.
Els Mossos en l'escorcoll del domicili de Camarles. | Mossos d'Esquadra
Redacció
23 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:17h
Agents dels Mossos d’Esquadra de les comissaries de Tortosa i l’Ametlla de Mar, amb la col·laboració de la Policia Local de Camarles, van detindre este dijous 22 de novembre un home de 51 de anys, nacionalitat colombiana i veí de Camarles, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El passat mes d’abril els Mossos van iniciar una investigació arran de diverses informacionsque apuntaven que en un domicili de Camarles es traficava amb substàncies estupefaents.

Després d’establir un operatiu de vigilància dels accessos al domicili, els agents van observar que hi havia entrades i sortides diàries de persones que estaven molt poca estona a l’habitatge. També es van identificar diverses persones després de la seua visita al domicili i es va comprovar que portaven substàncies estupefaents.

Este dijous 22 de novembre, els Mossos d’Esquadra van efectuar una entrada i perquisició en l’esmentat domicili i en un magatzem. Durant l’escorcoll van comissar 17 paperines de cocaïna, 69 grams de cocaïna en roca, un pot amb cabdells de marihuana, una bàscula de precisió i substància de tall, així com la quantitat de 1.170 euros en efectiu.

Com a resultat de l’operació, l’únic habitant de l’immoble va quedar detingut per tràfic de drogues.

Els detingut ha passat este divendres a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa i ha estat decretada la seua llibertat amb càrrecs.