L’Ajuntament de Roquetes invertirà 280.000 euros en sis projectes «financerament sostenibles»

Està previst que les inversions del superàvit de l’exercici de 2017 es puguen materialitzar a principis de l’any vinent

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, durant la presentació dels sis projectes.
L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, durant la presentació dels sis projectes. | Cedida
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:06h
L’Ajuntament de Roquetes destinarà un total de 280.876 euros en sis projectes d’inversions “financerament sostenibles”. La inversió, provinent del superàvit de l’exercici del 2017, es va aprovar per unanimitat en un ple extraordinari. Està previst que els projectes es duguen a terme a principis de l’any 2019.

“El temps que teníem per licitar esta proposta era limitat, el que ens ha fet tenir que descartar possiblement altres projectes que consideràvem més interessants, però que degut a la seva dificultat d’elaboració no han pogut progressar”, ha afirmat l’alcalde de Roquetes, Paco Gas.

Finalment, les accions escollides són la pavimentació d’un tram del camí de Garroferets-Pandorga, proper a la població dels Reguers, que costarà un total de 70.230 euros; remodelar l’accés al camp de futbol municipal i millorar-ne els vestidors, sota una inversió de 121.799 euros; pavimentar els carrers Masia i Pau Casals, amb un preu de 31.287 euros i pavimentar també l’exterior del Pavelló municipal, amb un valor de 25.297 euros. La resta de pressupost anirà destinat al condicionament de la vorera de la Via Verda i la senyalització del carril bici comprés entre la rotonda d'accés al pavelló fins a la seu del Parc Natural dels Ports i la instal·lació de cinc punts de llum al carrer Pere Alberca, on està ubicat el nou CAP de Roquetes.