La Policia Local de Tortosa s'uneix a la campanya dels «escuts solidaris» per recaptar fons per al càncer infantil

La campanya recull fons per a la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona

La Policia Local de Tortosa i l'alcaldessa Meritxell Roigé durant la presentació de la campanya solidària.
La Policia Local de Tortosa i l'alcaldessa Meritxell Roigé durant la presentació de la campanya solidària. | Cedida
Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:11h
La Policia Local de Tortosa s'ha adherit a la campanya 'Escuts solidaris', amb l'objectiu de contribuir a la tasca d'investigació mèdica contra el càncer infantil. Les persones que hi vulguen col·laborar poden comprar per un preu de 4 € uns escuts adhesius que combinen la insígnia policial de Tortosa i l'etiqueta "pels valents", amb la qual s'identifica la lluita de la infància contra la malaltia. Tots els diners que s'obtinguen amb la venda d'estos escuts s'enviaran íntegrament a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Una iniciativa de la qual ja en formen part altres cossos de Policia de tota Catalunya, com la Policia Local d'Amposta.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha apuntat que la finalitat de la iniciativa és "poder col·laborar en la construcció d'un centre oncològic pediàtric a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que serà de referència a nivell europeu, al mateix temps que mostrem el nostre suport a aquests valents que pateixen la malaltia del càncer". Per la seua banda, l'agent impulsor del projecte, Karim Cáceres, ha destacat la bona predisposició tant dels comandaments de la Policia Local de Tortosa, la resta d'agents, així com de l'Ajuntament, que han acollit la iniciativa amb molt bons ulls.

Des de la Policia Local es vol fer una crida a la ciutadania perquè compren l'escut tant a la mateixa comissaria de la Policia Local, a la plaça de la Immaculada de Remolins, com als comerços adherits a la campanya o a les escoles de la ciutat.