Deltebre incorporarà una rotonda en un dels encreuaments més perillosos del municipi

Les obres, una de les demandes històriques de la ciutadania, milloraran la mobilitat i la seguretat de la zona

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, durant la visita a les obres de la rotonda.
L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, durant la visita a les obres de la rotonda. | Cedida
Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 17:21h
L'ajuntament de Deltebre ha iniciat les obres per instal·lar una rotonda a l'encreuament entre l'Avinguda 1 d'Octubre i l'Avinguda Robert Graupera, una de les zones més accidentades de la ciutat. La rotonda del Forn de l'Obra, que és com es dirà, permetrà millorar la seguretat i la mobilitat de la zona, una de les demandes més sol·licitades per la ciutadania des de fa molts anys.

En esta línia, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que "aquesta actuació és imprescindible no només per a garantir la seguretat de la ciutadania, sinó també per a millorar la circulació viària en una de les zones més estratègiques del municipi". Soler ha recordat que "ja des de l'oposició reclamàvem mesures efectives per a solucionar per a solucionar aquesta problemàtica i, per tant, la seva construcció és un pas més en el compliment del nostre compromís vers els veïns i veïnes de Deltebre". Les obres duraran un termini de dos mesos i el seu cost d'adjudicació és de 195.000 €.

Una obra que, a més de garantir la seguretat i mobilitat, també conflueix amb el desenvolupament de l'eix viari del Delta de l'Ebre, amb la construcció de la nova Biblioteca Delta de l'Ebre, la urbanització del carrer Cambra, el nou Centre Fluvial del Delta i el futur Parc Fluvial del Delta, que es construirà durant el primer semestre de 2019.