L'ànec, l'últim protagonista del cicle de Gastronomia de Deltebre

Un total d'onze restaurants oferiran els menús de les Jornades del 9 al 25 de novembre

L'ànec serà el protagonista del Cicle de Gastronomia de Deltebre.
L'ànec serà el protagonista del Cicle de Gastronomia de Deltebre. | Cedida
Redacció
08 de novembre del 2018
Actualitzat a les 18:57h
Les Jornades Gastronòmiques de l'ànec posaran punt final al cicle de gastronomia que l'Ajuntament de Deltebre porta impulsant en els darrers anys. Juntament amb les del musclo, la tellerina i l'arròs, les Jornades dedicades a l'ànec se celebraran del 9 al 25 de novembre. El regidor d'Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que "amb totes aquestes jornades tenim l'objectiu principal de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre".

El Delta Hotel, Restaurant Nuri, Sushi MC, Lo Carrilet XXI, Pizzeria Bar 9, el Restaurant Tramontano, L'Embarcador XXI, el Mas de Prades, Casa Nicanor, la Cuina de Sergi i la Tasca 3 Cantons oferiran els menús dedicats a l'au característica del Delta, que oscil·laran entre els 20 i 35 euros. Com a novetat alguns d'ells inclouran la possibilitat d'escollir plats específics d'ànec.

Estes jornades, emmarcades dins el cicle de gastronomia, se sumen a les altres accions que l'Ajuntament de Deltebre ha impulsat amb l'objectiu de dinamitzar el producte local i de qualitat i impulsar l'economia del municipi.