Dos detinguts prop d'un col·legi de la Ràpita que haurien amenaçat una mare en sostraure sa filla

Els Mossos d'Esquadra investiguen la relació entre els detinguts i les víctimes

Imatges de la detenció dels individus.
Imatges de la detenció dels individus.
S.Cabanes
07 de novembre del 2018
Actualitzat el 08 de novembre a la 13:39h


La Policia Local de la Ràpita ha detingut este matí 2 homes per uns fets, amb un infant implicat, que els Mossos d’Esquadra investiguen i que han passat just en les immediacions del Col·legi Carles III.

Els fets s’han produït al voltant de les 8:50 del matí, pocs minuts abans de començar les classes, i a ulls de desenes de testimonis que es dirigien a l’escola. Pel que han indicat alguns testimonis a este mitjà, dos individus s’han dirigit cap a una mare i sa filla i l’haurien coaccionat, amenaçant-la d’emportar-se la xiqueta. Immediatament s’ha format un aldarull que no ha passat desapercebut als veïns que passaven per allà, que han intentat aturar la situació. Agents de la Policia Urbana, que cada matí regulen els trànsit davant del Col·legi Carles III han estat immediatament alertats i després d’una persecució han pogut interceptar els dos homes a la cruïlla del 12 d’octubre amb l’avinguda Constitució. Els dos homes han intentat fugir a tota velocitat amb cotxe, però no han pogut anar gaire lluny del lloc on s'han produït el succés. 

Els dos homes han estat traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra d’Amposta, on s’ha obert una investigació per esclarir els fets. Segons ha pogut saber aguaita.cat, els dos detinguts són de nacionalitat romanesa i espanyola i haurien vingut des de la província de Castelló. Sembla que detinguts i víctimes tenien algun tipus de relació, segons apunten les primeres investigacions, però se’n desconeix de moment el grau i tampoc si tot plegat es tracta d’un “ajust de comptes” per algun conflicte entre ells.

Notícia actualitzada i últims detalls de la investigació, clicant l'enllaç.