La Cambra de Comerç de Tortosa organitza per primer cop un fòrum a Guinea Bissau

Les empreses participants podran conèixer els principals sectors d’inversió de la capital africana

Els membres de la Cambra de Comerç a l'International Business Forum, a Guinea Bissau.
Els membres de la Cambra de Comerç a l'International Business Forum, a Guinea Bissau. | Cedida
Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 18:41h
La Cambra de Comerç de Tortosa organitza en el marc del Pla de Promoció Internacional de les Cambres Oficials de Comerç d’Espanya, el primer ”International Business Fòrum” a Guinea Bissau, a l'Àfrica. La jornada, que tindrà lloc del 30 d’octubre fins al 3 de novembre, té com a finalitat que les empreses participants puguen conèixer els principals sectors d’inversió del país i establir contacte amb institucions, organitzacions i empreses guineanes.

Sota la denominació “l’Últim Secret de l’Atlàntic” i amb la col·laboració del Govern de la República de Guinea, la inauguració del primer fòrum internacional anirà a càrrec del president de la Cambra de Comerç , José María Chavarría, i també intervindrà el primer Ministre i Ministre d’Economia i Finances de la República de Guinea Bissau,  Aristides Gomes.

El fòrum comptarà amb diferents ponències i intervencions com la del Conseller Econòmic i  Comercial de l’Ambaixada d’Espanya a Dakar,  Jaime Oráa, la Ministra de Pesca, Adiato Djal, el Ministre de Comerç, Turisme i Artesania, Vicente Fernandes i Marcos Rodriguez Cantero, ambaixador d’Espanya a Guinea- Bissau.