Set anys d'Expoclik a Amposta

La fira del Playmobil torna amb més metres quadrats i concursos que les edicions anteriors

Andreu Borràs, responsable de Somosclicks, amb l'alcalde d'Amposta i la regidora de Joventut, durant la presentació de l'Expoclick.
Andreu Borràs, responsable de Somosclicks, amb l'alcalde d'Amposta i la regidora de Joventut, durant la presentació de l'Expoclick. | Cedida
Redacció
30 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 19:59h
Per setè any consecutiu, els amants del Playmobil gaudiran d'una nova edició de l'Expoclick, un riu de clicks. Els assistents podran triar i remenar entre les joguines dels 15 venedors de tota Europa i les creacions dels 24 participants en l'exposició de diorames, que enguany ocuparà més metres quadrats.

"L'any passat, Expoclick va superar les 12.000 visites", ha recordat l'alcalde del municipi, Adam Tomàs. Tomàs també ha reiterat la voluntat que "aquest tipus d'esdeveniments també es tiren endavant perquè són un element de dinamització econòmica del comerç i la restauració". Per la seua part, Andreu Borràs, responsable de Somosclicks, ha destacat la voluntat de repetir la xifra d'assistents.

Una cita que es complementa amb el concurs de diorames per als xiquets i xiquetes, que enguany ha assolit el màxim de participació; el Buscaclick, on s'hauran de localitzar els clicks entre els diorames de l'exposició; o el concurs Instagram Fotoclick, que es pot participar fins al 5 de novembre etiquetant fotografies amb algun personatge de Playmobil amb l'etiqueta #concursexpoclick18.

Com a novetat, també s'ha convocat el concurs d'aparadors, en què participen 5 comerços de la ciutat, que han decorat els seus aparadors amb Playmobils. Finalment, diferents bars i restaurants del municipi també oferiran menús especials Expoclick amb descomptes especials amb la butlleta d'entrada a la mostra.

L'Expoclick serà del 9 a l'11 de novembre, al pavelló 1 d'Octubre d'Amposta.