L’Ajuntament d’Amposta signa un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tortosa

El conveni inclou l’organització d’esdeveniments com la Fira de Mostres o els Premis Cambra

Signatura del conveni de col·laboració a càrrec de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarria.
Signatura del conveni de col·laboració a càrrec de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Maria Chavarria. | Ajuntament d'Amposta
Redacció
25 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:51h
L’Ajuntament d’Amposta i la Cambra de Comerç de Tortosa han signat un conveni de col·laboració per promoure i col·laborar en iniciatives que dinamitzen el teixit empresarial de la ciutat. És el primer cop que es fa un acord d’este tipus, el que també permetrà el desenvolupament de diferents accions i esdeveniments.

Segons l’acord signat, l’Ajuntament farà una aportació de 10.000 euros a la Cambra de Comerç territorial. Amb esta inversió, l’ens es compromet a participar, coordinar i difondre actuacions empresarials o promocionals de la ciutat d’Amposta.

Així, la Cambra s’ocuparà d’esdeveniments com la 58a edició de la Fira de Mostres o els Premis Cambra, que se celebraran a l’auditori municipal d’Amposta el dia 22 de novembre. A més, un dels punts del conveni també consisteix en fomentar polítiques actives d’ocupació i de l’emprenedoria corporativa i a assessorar un mínim de 5 empreses de la ciutat en projectes d’innovació i internacionalització, del que se n'haurà d'encarregar la Cambra de Comerç.