Aragonès no descarta sol·licitar la declaració de zona catastròfica per al Baix Ebre i el Montsià

​El vicepresident s'ha reunit amb l'Ajuntament d'Alcanar i afectats dels sector primari

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, visitant amb l'Ajuntament i els veïns afectats una de les cases on l'aigua es va endur murs, a les Cases d'Alcanar.
El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, visitant amb l'Ajuntament i els veïns afectats una de les cases on l'aigua es va endur murs, a les Cases d'Alcanar. | ACN / A. Ferràs
Redacció
21 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:06h
El vicepresident del Govern i president en funcions, Pere Aragonès, no descarta sol·licitar la declaració de zona catastròfica per a les comarques dels Baix Ebre i el Montsià si, un cop inventariats els danys de la llevantada, esta via permet oferir "millors solucions" per reparar els desperfectes acumulats a les dues comarques.

El vicepresident s'ha reunit amb l'Ajuntament d'Alcanar i afectats dels sector primari per començar a peritar al detall tots els incidents derivats de les intentes pluges de divendres i ha visitat la zona més afectada de les Cases d'Alcanar. Aragonès també ha participat en la reunió amb els alcaldes afectats al Consell Comarcal del Montsià on s'ha començat a avaluar les afectacions.