Nous cursos de «Punt d'Informació» i «Bon coneixedor» del Parc Natural del Delta de l'Ebre

S'impartiran a partir de novembre i van adreçats a particulars i empreses interessades a desenvolupar activitats turístiques dins del seu àmbit

Far del Fangar.
Far del Fangar. | Adrià Costa
Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:57h
El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza este mes de novembre dos cursos de formació amb l’objectiu de millorar el coneixement sobre el delta de l’Ebre i el seu Parc Natural, i potenciar el coneixement per desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure en este espai natural.   
 
D’una banda, per primer cop impartirà el curs “Bon coneixedor del Parc”, entre el 6 de novembre i el 12 de febrer. D’altra banda, el de “Punt d’Informació del Parc”, del 15 de novembre al 22 de gener, esta vegada per onzena vegada. Actualment, el Delta ja compta amb més de 100 empreses turístiques acreditades i identificades com a punt d’informació.
 
Estos cursos estan dirigits a qualsevol persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulga desenvolupar la seua activitat professional dins d'este espai natural protegit. Esta formació és essencial per tenir un bon coneixement del parc, i desenvolupar activitats de visita i descoberta amb grups turístics, escolars i de lleure al delta de l’Ebre. En este sentit, el curs proporcionarà informació actualitzada sobre el delta de l’Ebre i el seu parc natural. Esta acreditació és independent d’altres titulacions com les de guia turístic, educador o monitor del lleure.
 
Ambdues formacions estan incloses dins el pla d’accions de la Carta Europea de Turisme Sostenible, amb l’objectiu de divulgar i donar a conèixer el patrimoni natural i cultural dels espais naturals protegits del Delta.
 
Els cursos, comptem amb el suport logístic de l’Ajuntament de l’Aldea i del Museu de les Terres de l’Ebre, així com la col·laboració de diversos centres d’interpretació del territori.