L’Ajuntament d’Amposta contractarà 5 joves titulats dins el programa Joves en Pràctiques

El programa del SOC ha permès contractar en pràctiques fins a 27 joves titulats durant els últims dos anys

Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 15:36h
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament d'Amposta.
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament d'Amposta.
Un total de cinc joves de menys de 30 anys, amb alguna titulació universitària o de cicle formatiu, se podran incorporar a treballar a l’Ajuntament d’Amposta durant sis mesos. Les ofertes, que es publicaran els pròxims dies, seran per a la categoria de tècnic mitjà, a les àrees de Turisme, Ensenyament, Serveis Socials, Obres i Mitjans de Comunicació.
 
El Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat, ha aprovat al consistori ampostí cinc contractes dins el Programa Joves en Pràctiques, amb una subvenció total de 55.000 euros.
 
En els últims dos anys, el programa Joves en Pràctiques, ha permès contractar fins a 27 joves. "D'aquests 27 joves, contractats inicialment amb la subvenció del programa, han continuat el seu contracte en pràctiques més de la meitat dins de l'Ajuntament" ha dit l’alcalde, Adam Tomàs. L'alcalde també ha apuntat que, fins ara, el 44% dels joves han treballat els dos anys complets, esgotant el màxim legal que permet el contracte en pràctiques.
 
Les cinc ofertes de treball es publicaran a amposta.cat durant esta setmana, i els joves s’incorporaran abans del 31 d’octubre.
 
Joves en Pràctiques és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) dirigit a titulats de menys de trenta anys inscrits a l’oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació com a demandants d’ocupació i al Registre d’Informació de la Garantia Juvenil. El programa ofereix contractes en pràctiques d’una durada de sis mesos, i compta amb el finançament del SOC i del Fons Social Europeu.