La Guàrdia Civil i els Agents Rurals salven un senglar que havia caigut al canal

L'animal havia quedat atrapat en un canal de Deltebre

Moment de la captura del senglar
Moment de la captura del senglar | Cedida
Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat el 20 de setembre a les 15:04h
Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (SEPRONA) i Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya han rescatat de morir ofegat a un senglar que havia quedat atrapat en un dels canals d'aigua que abastixen els camps d'arròs al terme municipal de Deltebre.

Els fets van passar la tarda del 13 de setembre, en aigües del canal de Deltebre, quan una veïna, que passejava per la zona, va observar un senglar a l'interior del canal i que intentava sortir-ne sense èxit, ja que l'arrossegava el corrent.

Una patrulla del SEPRONA es va traslladar fins a la zona de l'albirament, amb l'ajuda d'un llaç i una corda van aconseguir capturar-lo i assegurar-lo perquè no fos arrossegat pel corrent. Posteriorment, van sol·licitar la col·laboració dels Agents Rurals, que van acudir al lloc amb una gàbia apropiada. Amb l'ajuda d'un particular amb una màquina giratòria, van aconseguir traure l'animal i introduir-lo a la gàbia. El senglar va ser traslladat a un entorn natural on va ser alliberat.