Indústria obre un expedient sancionador a Endesa per les avaries a Santa Bàrbara

Avui dijous l’ajuntament té previst realitzar una sessió de ple extraordinari

Grup electrògen instal·lat dilluns a l'entorn de la Fàbrica de Marco a Santa Bàrbara.
Grup electrògen instal·lat dilluns a l'entorn de la Fàbrica de Marco a Santa Bàrbara. | La Plana Ràdio
Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:32h
La Direcció General d’Insdústria ha obert un expedient sancionador contra la companyia elèctrica Endesa després de les reiterades avaries i problemes de subministrament que està patint Santa Bàrbara durant este mes d’agost i, especialment, en els darrers dies, en què alguns sectors dels poble han estat sense llum 22 hores entre dilluns i dimarts i 6 hores més entre dimarts i dimecres.

Segons ha detallat el regidor de Governació, Antonio Ollés, a La Plana Ràdio, després d’haver adreçat diverses queixes formals a la mateixa companyia i de fer arribar la problemàtica al Delegat del Govern de les Terres de l’Ebre i als Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, ha estat este darrer, a través de la Direcció General d’Insdústria, qui ha respost amb l’obertura d’un expedient sancionador. “Esta resposta per part d’Indústria és una mostra de la feina que es fa des de l’ajuntament i que esperem que acabe amb sanció per la gravetat dels fets”, ha expressat Ollés.

La notícia ha estat molt ben rebuda per part de l’equip de govern, que durant estos dies ha estat insistint amb queixes reiterades a la companyia i exigint més inversió en la xarxa, en moltes de les zones malmesa i obsoleta.

Avui dijous l’ajuntament té previst realitzar una sessió de ple extraordinari en la qual està previst abordar la problemàtica i acordar mesures entre tots els grups municipals.