Els veïns del Poble Nou creen una plataforma per demanar la millora de la carretera d'accés al poble

Els veïns s'han reunit este divendres amb els alcaldes d'Amposta i La Ràpita per analitzar quines són les possibles solucions

La carretera del Poble Nou pel seu pas per l'Encanyissada
La carretera del Poble Nou pel seu pas per l'Encanyissada | Google Street View
Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat a les 20:02h
Este divendres els veïns del Poble Nou s'han reunit per decidir quines accions realitzen per mostrar el seu rebuig a la situació actual de la carretera que unix el poble tant en La Ràpita com en la platja del Trabucador. En la reunió han estat presents tant l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, com el de la Ràpita, Josep Caparrós, i els han mostrat el seu suport en la reivindicació.

Àngel Biosca, un dels representants dels veïns, comenta "a nivell de poble, la reunió ha estat un èxit total, s'ha omplert la sala i hem arribat a un acord amb els dos alcaldes per crear una plataforma que unisca a tots els veïns, i així, presentar mocions tant al Consell Comarcal del Montsià, com a tots els organismes que facen falta fins que facin cas en les nostres reivindicacions".

Els veïns creuen que "si no hi ha més accident, és perquè la gent del territori es coneix la carretera, però qualsevol que passe per allà sap de la seua perillositat, hi ha línies que no es veuen, si passa una autocaravana, l'altre cotxe quasi no passa. Així no podem estar, ja que a més és una carretera molt transitada a l'estiu", ha comentat Àngel, al que ha afegit "si la resposta de les administracions és favorable, la nova plataforma no té prevista cap acció, però si no ens fan cas, ens tocarà pensar que fem".