Algú talla el cable de fibra òptica i un veí d'Ascó es queda sense senyal

L'acció vandàlica va passar el passat divendres i ja ha estat denunciada als Mossos d'Esquadra

El cable de fibra òptica ha hagut de ser reparat
El cable de fibra òptica ha hagut de ser reparat | Cedida
Redacció
27 d'agost del 2018
Actualitzat a les 16:14h
L’Ajuntament d’Ascó denuncia que el passat 24 d’agost algú va tallar el cable de fibra òptica que dóna el senyal de televisió que anava de la casa d’un abonat fins a la caixa de distribució que hi ha instal·lada al carrer. Este acte vandàlic ha comportat que s’hagen hagut de canviar 80 metres de cable i que s’hagen hagut de realitzar dos fusions que, a la vegada, han necessitat fins a 90 soldadures.

A banda del perjudici econòmic que signifiquen estos actes, s’ha de tenir en compte que cada vegada que s’ha de dur a terme un arranjament d’estes característiques es perd qualitat i intensitat del senyal, cosa que ocasiona que el servei es ressenteixi. El perjudici d’actuacions com la d’este cap de setmana en un futur encara podrien ser pitjors, ja que està previst que per la mateixa fibra passe la connexió telefònica i la d’internet.

De moment, l’Alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, ja ha presentat denuncia a la caserna dels Mossos d’Esquadra i l’equip de govern està decidit a perseguir estos actes vandàlics per trobar la persona o persones que els hagin provocat i actuar amb totes les conseqüències.