Sant Jaume d'Enveja destinarà 680.000 euros a inversions

El consistori del Montsià aprova el pressupost municipal, que ascendeix a 3,8 MEUR

Redacció
07 de gener del 2014
L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat el pressupost municipal per al 2014 que ascendeix als 3,8 MEUR. D'entre les partides més destacades, es manté el pressupost destinat l’any anterior a manteniment de vies públiques (nous paviments de carrers), es mantenen també les dotacions pressupostaries en cultura, turisme, educació, esports, igualtat i medi ambient; s’incrementen les partides de promoció econòmica i d’urgències socials, i es redueix la partida de festes majors. D'altra banda, s'han habilitat partides per posar en funcionament el poliesportiu i millorar l’equipament de la Biblioteca Francesc Balagué, entre d'altres.

La partida d'inversions ascendeix als 680.000 euros, destacant com a més importants l’acabament de l’auditori i la primera fase de l’urbanització del carrer Tramuntana. Inversions que compten amb la corresponent subvenció del PUOSC de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

L'aplicació de la Llei Orgànica d’Estabilitat Pressupostaria i de Sostenibilitat Financera i la política de control exhaustiu i contenció de la despesa farà que el ratio d’endeutament de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja passe del gairebé 120% en que es tancava l’exercici del 2010 al poc més del 70 % en que es pot tancar l’exercici del 2015.


Adjudicació de la gestió integral i administració del Centre de Dia
D'altra banda, i amb l'objectiu de donar un millor servei i aconseguir concert de places amb la Generalitat de Catalunya, el consistori ha adjudicat la contractació de la gestió integral i administració del Centre de Dia a Fussmont per un import de 723.815,34 euros (impostos inclosos) i per una durada de 5 anys.